Meniu

    • Antreuri

    • Foie Gras de Canard Sous Vide

      Ficat de rată grad A gătit Sous Vide servit cu Midgale Coapte, Chutney de Caise și Melasă parfumată cu Whisky Bourbon . 200g

      37 lei
    • Home Made Gravlax

      Pastramă de Somon în stil Nordic făcută în casă servită cu Capere, Rucola, Valeriană, Avocado și Sos de Muștar cu miere . 200g

      33 lei
    • Aubergine Tartare

      Tartar din Vinete, Roșii, Ceapă Roșie. Pastă de Susan, Ulei de Măsline, Quinoa și Pastă de Măsline Kalamata. 250g

      18 lei
    • Tuna Poke

      Tartar Ton în stil Hawaian cu Avocado, Ceapă, Ardei iute, Sos Soia, Ulei de Măsline, Semințe de Susan și Lime. 200g

      39 lei
    • Duck Prosciutto

      Prosciutto din Piept de Rață făcut în casă, servit cu Prune Deshidratate, Spanac Baby, Rucola, Radichio, Oțet balsamic, Brânză de Oaie maturată 45 de zile și ulei cu Trufe. 150g

      25 lei
    • Salate

    • Salată Caesar

      Salata Iceberg, Piept de Pui gătit încet pe grătar, Crutoane, Parmezan, Dressing Caesar. 350g

      25 lei
    • Rucola & Prawns Cocktail Salad

      Salată de Rucola și Roșii Cherry servită cu Creveți gătiți la Wok, și sos cremos de lămâie cu usturoi. 300g

      29 lei
    • Beef Straccetti

      Mușchi de Vită feliat, tras la plită, cu sos de Oțet Balsamic si Rozmarin, cu Rucola si Parmezan. 330g

      35
    • Steak Salad

      Mix de Salate, Anghinare, Ceapă Roșie, Capere, Roșii Cherry, Ardei Chili, Mușchi de Vită la cuptor și sos Vinaigrette. 350g

      32 lei
    • Niçoise Salad

      Mix de Salate, Ouă de Prepeliță, Fasole Verde, Cartof Copt, Roșii Cherry, Ceapă Roșie, Măsline Kalamata, Sparanghel Verde, File de Ton proaspăt gătit pe plită si Dressing de Lămâie. 350g

      35 lei
    • Supe

    • Cauliflower Espuma Served with Lumpfish Roe

      Spumă din Conopidă Servită cu icre de Lumpfish. 150g

      13 lei
    • Potage Parmentier

      Supă Cremă de Praz și Cartofi în stil Franțuzesc. 350g.

      13 lei
    • Supa Casei / Supa Zilei

      350g

      12 lei
    • Paste și Risotto

    • Ravioli

      Ravioli de Casă umpluţi cu Brânză Ricotta și Spanac, serviți cu Piept de Pui, Sparanghel, Dovlecei, Roșii Cherry, Busuioc Proaspăt, Sos Roșu . 350g

      25 lei
    • Farmer`s Fettuccine

      Paste făcute în casă servite cu sos Pesto, Ratatouille cu Legume de Grădină, Mușchi de Vită și Parmezan. 350g

      29 lei
    • Eggplant Fettuccine

      Paste făcute în casă servite cu Vinete, Hribi, Busuioc Proaspăt, Parmezan, Sos Roșu. 350g

      23 lei
    • Wild Mushrooms Risotto

      Risotto cu Ciuperci de Pădure, Sparanghel, Nuci, Pecorino Romani, Brânză de Oaie Maturată. 350g

      25 lei
    • Feluri principale

    • Grilled Chicken Breast

      Piept de pui la grătar servit cu Piure de Morcovi, Cous Cous cu Legume de Grădină si sos Veloute . 350g

      28 lei
    • Fried turkey breast

      Piept de curcan gătit la cuptor, servit cu orez, sparanghel, parmezan, nucă și sos de vin alb. 400g

      35 lei
    • Salmon a La Plancha

      File de Somon la plită pe pat de Spaghetti de Legume și Sos de Citrice cu Turmeric. 350g

      48 lei
    • Sea Bass Chef`s Style

      File din lup de Mare la tigaie scăldat in Sos de Vin Alb cu Creveți, Midii, Roșii Cherry, Busuioc Proaspăt, Usturoi, Spanac, Quinoa și Spumă din Lapte de Cocos cu Lemon grass. 420g

      52 lei
    • Slow Cooked Duck Breast

      Piept de rață gătit la foc lent pe plită servit cu Spumă de Conopidă, Ciuperci de Pădure, Cartofi Copți si Sos din Prune de Gradină. 350g

      49 lei
    • Ratatouille (Vegan)

      Tocăniță din Legume de Grădina în stil Provensal. 350g

      19 lei
    • Grilled Beef File

      Mușchi de Vită la grătar servit cu Inele de Ceapă Crocante, Sparanghel Verde, Mazăre si Reducție de Vin Roșu. 400g

      59 lei
    • Braised Pork Loin

      Mușchiuleț de Porc, servit cu Ratatouille de legume din grădină și sos de vin cu Roșii Cherry. 450g

      33 lei
    • Argentinian Beef Filet Mignon

      Mușchi de vită Argentinian la grătar, tăvălit prin Cenușă cu Mac, servit cu Piure de Păstârnac, Cremă din Ciuperci de Pădure, Jus de vită, Chips din Orez Nero di Sepia cu Susan negru. 450g

      93 lei
    • Seared Tuna Steak

      Steak de Ton gătit în crustă de Susan, servit cu Piure de Mazăre, Avocado, Sos Teriyaki și Mousse de Hrean. 350g

      55 lei
    • Tochitură de Porc Reinterpretată

      File de Porc, Piept de Porc, Cârnați de casă din carne de porc, Mamaliguță Gratinată făcută din Mălai integral fiert în lapte, Mousse din Brânză de Oaie, Sos de Vin Alb cu Usturoi. 450g

      35 lei
    • Roasted Lamb Chops

      Cotlete de Miel la cuptor în crustă de ierburi aromatice, Piure de Dovleac, Arpagic Caramelizat, Dovlecel, Sos de Salvie. 450g

      55 lei
    • Desert

    • Wall Nuts Parfait glace

      Parfait din Nuci făcut în casă servit cu nuci caramelizate, biscuiți Amaretti, Sos Caramel și Sos de Ciocolată . 150g

      18 lei
    • Cheese Cake in a pot

      Reinterpretarea modernă a Cheese cake-ului clasic Compus din cremă de Branză Ricotta, Sos de ciocolată, Crumble de Ciocolată, Fructe de Pădure și Fistic. 150g

      16 lei
    • Fondant au Chocolat

      Fondant de Ciocolată amăruie servit cu sos Caramel și Înghețată de Vanilie făcută în casă. 150g

      17 lei
    • Irish Creme brulee

      Creme brulee infuzat cu Baileys servit in crustă fină de Caramel Crocant. 150g

      14 lei
    • Ice Cream Selection

      Înghețată făcuta în casă din ingrediente naturale: Ciocolată, Vanilie, Fructe. 150g

      15 lei
    • Cheese Platter

      Selecție de brânzeturi asortate: Brie, Pecorino Romano, Gorgonzola, Parmezan, Manchego, Prune deshidratate, Struguri, Nuci, Grisine, Biscuiti, Chutney de Caise. 300g

      37 lei