De ce noi

  10 motive pentru care să alegi Casa Carol

Ingrediente naturale – Pentru că știm că îți pasă de sănătatea celor dragi, ținem să folosim ingrediente naturale în prepararea mâncărurilor. Nu folosim potențiatori de arome, conservanți, arome artificiale, aditivi.

Preparate făcute în casă – Sosurile, pastele, dulceaţa, îngheţata sunt făcute de către Chef Cătălin din ingrediente naturale, pentru ca mâncarea să aibă un gust deosebit.

Gradină proprie – Suntem singurul restaurant din oraș care are o grădină proprie din care ne alimentăm cu o parte din ingredientele noastre, pentru un plus de prospețime și gust.

Majoritatea ingredientelor provin de la producătorii locali – Folosim ingrediente naturale, majoritatea provenind de la producători locali, pentru ca acestea să fie mereu proaspete.

Atmosfera – Vino să te relaxezi într-o atmosferă intimă și să transformi o seară oarecare într-una memorabilă!

Cea mai bună mâncare – Alături de Chef Cătălin, ți-am pregătit un meniu delicios și cea mai bună mâncare din oraș. Lasă-te atras de condimente și arome și îți promitem că nu vei pleca dezamăgit!

Colecție de vinuri – Avem o colecție de vinuri variată, pregătită pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi. Îți oferim posibilitatea să îți cumperi sticla preferată de vin pentru acasă, sau pentru a o oferi unei persoane dragi.

Personalul – echipa noastră profesionistă, entuziastă și motivată este mereu pregătită să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Noi credem în îmbunătățirea constantă a serviciilor, pentru ca toate persoanele care ne trec pragul să fie mulțumite.

Terasă – Pe timp de vară, terasa noastră este deschisă oricui vrea să servească masa în aer liber, într-o atmosferă intimă.

Accesibilitate –  Amplasat în inima orașului Suceava, restaurantul nostru este foarte ușor de găsit.

Gastronomia este o formă de artă, ce nu poate fi completă fără un vin de calitate și o servire perfectă. Alege Restaurant Casa Carol, pentru ca împreuna cu cei dragi să te bucuri de o experiență de neuitat!

[get-feedback title=’Feedback’ question=’Pentru noi, parerea ta conteaza.’ email=’Email’ submit=’Submit’ delay=’1′ ]