Autor: andreea,

Categorie: Blog
Comentarii: None

Dacă poposești în frumoasa Bucovină, trebuie să știi că există un loc în care poți evada, măcar pentru câteva clipe, din cotidian.

Casa Carol este un loc în care gastronomia se împletește cu povestea, un loc în care lumina caldă și zâmbetele gazdelor completează perfect tabloul unei seri reușite.

De cum pășești pragul Casei Carol, simți că ai intrat într-o lume nouă, într-un loc special care amintește, păstrează și cultivă atmosfera secolului al XIX-lea. Incursiunea în trecut este formată din mici detalii, de la flori la tacâmuri, de la foie-gras la vin, de la muzică la zâmbet.

Meniul restaurantului găzduiește arta culinară, în care vei regăsi ravioli de casă umpluți cu brânză și spanac, supă cremă de praz și cartofi în stil franțuzesc, sau, dacă ești amator de carne, bucătarul îți va pregăti un piept de rață gătit la foc lent pe plită servit cu spumă de conopidă, ciuperci de pădure, cartofi copți si sos din prune de gradină.

De asemenea, Casa Carol se gândește și la vegetarieni, oferindu-le un ratatouille vegan în stil provensal.

Gustul este punctul forte a preparatelor, care trebuie „mângâiat” cu un pahar de vin pe măsură. Și cum vinul este și el o artă, restaurantul oferă vinuri albe, roșii și rose, alese atent. Un Ravak pentru amatorii de vinuri seci sau un Riesling de Rhin  demisec vin în completarea armonioasă a unei seri speciale.

Casa Carol te așteaptă, în fiecare zi, cuminte și mereu caldă, pe strada Republicii, numărul 18 din Suceava. Nu uita să treci pe la ea!casacarolq


Be the first to write a comment.

Your feedback